torstai 16. tammikuuta 2014

"Asioilla on tapana järjestyä." -Leena

No joo, Ilembulan-aikani alkaa lähestyä loppuaan ja to-do lista lyhentyä. 

Viisumi, check. Tänää siis menin Ashan kaverin kyydillä Malawin rajalle ehkä jotain reilu 300km päähän Ilembulasta. Toivoin, etten joutuisi olemaan yötä Malawissa tai mitään, vaan että pelkkä pyörähdys rajalla riittäisi, ja sehän riitti. Hengailin vähän aikaa immigration officen takahuoneessa supermukavien immigrationmiesten kanssa, maksoin vähän ekstraa, joku kipitti passini kanssa Malawin puolelle, passi leimattiin ja minulle kirjoitettii uusi 3kk turistiviisumi. Hommassa meni aikaa ehkä 20 min, eli pääsin kyllä tosi helpolla! Vähän kyllä inhotti antaa passiaan jollekin randomille, mutta homma hoitui! Nyt olen siis virallisesti käynyt pikavisiitillä Malawissa, vaikka in real life en ole astunut jalallanikaan Malawin maaperälle.

Netti on ollut tosi huono viime aikoina ja se on toiminut lähinnä öisin, enkä ole yöllä jaksanut tehdä muuta kuin vastailla facebookviesteihin ja that's it. Tässä nyt muutamana päivänä on ollut kuitenkin myös päivänetti, ja olen saanut asioita hoidettua eteenpäin, ja mm. kesätöitten hankkiminen pyyhitään to do-listalta pois! Se nyt tosin oli tasan yhdellä sähköpostilla selvä mutta anyway.

Vielä listalla lukee pikkujuttuja: nosta rahaa, pakkaa, maksa majoitus... Ja isoin ja pahin juttu: hyvästele orpolapset.

Niitä tulee kyllä hirveä ikävä.

-heli

Ps. Catherin on eilisestä asti itsenäisesti valinnut kävelemisen konttaamisen sijaan, eli osaa virallisesti kävellä! Meiän pieni! <3

2 kommenttia:

  1. Hyvä, että Malawian matka onnistui ja sujui turvallisesti. Aika tosiaan rientää ja enää n. seitsemän viikkoa ja olet luonamme Suomessa. -Mummu-

    VastaaPoista
  2. He, seitsemän viikkoa kuulostaa noin kirjoitettuna tosi pitkältä ajalta, mutta mulla on nyt jo sellanen tunne että loppu lähenee!

    VastaaPoista