maanantai 30. joulukuuta 2013

Tästä ja vähän ensi vuodestakin

Eikö jokaisessa vakavastiotettavassa blogissa olekin aina uudenvuoden tienoilla sellainen kooste kuluneesta vuodesta, lupauksia seuraavalle ja muuta sellaista "new year, new me"- höttöä? En ole varma, onko tämä vakavastiotettava blogi, enkä todellakaan aio tehdä mitään kuvakoosteita tästä vuodesta koska a) tämä ei ole lifestyleblogi, b) en ole kirjoittanut montaakaan kuukautta tänä vuonna ja c) en edes saisi niitä kuvia tuolta koneelta nettiin! En aio myöskään luvata mitään uudenvuodenlupauksia, koska eiväthän ne ikinä pidä.

Ajattelin kuitenkin, että kai tässä nyt voisi vähän läpikäydä kulunutta vuotta ihan vain itsenikin takia. Lisäksi voisin vähän miettiä, mitä ehkä haluaisin ensi vuodelta, mutta mitään en kyllä lupaa!

Vuonna 2013 olen mm.

-Ollut mielettömän huolissani ja surullinen rakkaan ihmisen puolesta 
-Juhlinut penkkareita ehkä vähän turhankin rajusti
-Kirjoittanut viimeiset neljä ainetta yo-kirjoituksissa (eh, voisin väittää myös opiskelleeni niihin ja stressanneeni niistä kamalasti, mutta se olisi valehtelemista!)
-Viettänyt yhteensä 4,5 kk Tansaniassa eli toteuttanut yhden suurimmista unelmistani kaksi kertaa! 
-Päässyt ylioppilaaksi ja juhlinut sitä
-Tehnyt todella monta tuntia töitä neljässä kuukaudessa, tienannut rahaa sitä unelmaa varten
-Yrittänyt mahduttaa kesään monta rentoa ja onnellistakin hetkeä työnteon lomaan, ja onnistunut siinä.
-Tavannut uusia, mahtavia ihmisiä
-Ollut mielettömän onnellinen, ehkä onnellisempi kuin koskaan.

Vaikka tämän vuoden ensimmäiset kuukaudet olinkin vähän huolesta, surusta, stressistä ja kiireestä sekaisin, on loppuvuosi ollut sitäkin parempi! Olen todella tehnyt juttuja, joista nautin, ja toteuttanut niitä unelmia ihan oikeasti. Olen ollut tosi onnellinen, niin Suomessa kuin täälläkin!

Alkavan vuoden tahtoisin olevan vähintään yhtä hyvä kuin tämä, parempikin. Suunnitelmissa ei ole vielä oikein mitään maaliskuun jälkeisiin kuukausiin (mikäli nyt täällä voin siihen maaliskuuhun olla), mutta olisi kiva esimerkiksi saada joku opiskelupaikka (öö mistä?) ja muuttaa ihan omaan kotiin pikkuhiljaa myös. Näiden isompien suunnitelmien lisäksi olisi ihanaa vain nauttia elämästä, istua iltaa, viettää piknikiä tai tehdä vaikka se alustavien suunnitelmien kansiosta löytyvä Suomi-roadtrip. Olla vain onnellinen.

Kuva on viime vuodelta, mutta kertoo silti paljon pienistä onnen hetkistä!

-heli

Ps. Vuoden viimeiset päivät menivätkin sitten rajun mahataudin kourissa, mutta parempaan päin ollaan menossa!



4 kommenttia: