lauantai 14. joulukuuta 2013

Pitkästä aikaa!

Noniin, edellisestä postauksesta on nyt vierähtänyt sitten hetki jos toinenkin. Tässä on ollut vähän kaikkea, muttei oikeastaan mitään mistä saisi blogipostauksen kasaan! Nyt kuitenkin sekalaisia kuulumisia.

Lauantaina tosiaan oltiin Iringassa, koska siellä oli joulumarkkinat! Meitä oli siis viisi suomalaistyttöä, eli minä, Ella, Anni, Maria ja sitten vielä Jenni, joka tuli Njombesta. Päätimme reippaina tyttöinä kävellä myyjäispaikalle, koska emme halunneet maksaa taksia, ja matkaa piti olla muutama kilometri. Emme kuitenkaan oikeastaan edes tienneet koko paikan sijaintia tarkalleen, joten päätimme matkalla kysyä tietä poliisilta, joka kertoi että olemme kyllä menossa oikeaan suuntaan, mutta että paikka on kaukana. 

"Ok thanks", ja matka jatkuu, kunnes muutaman minuutin päästä poliisin lava-auto ajaa kohdallemme, ja poliisit viittovat, että hypätkää lavalle! Mietittiin ehkä pari sekuntia, että tässä ei nyt kyllä ole mitään järkeä, ja hypättiin lavalle. Vähän ajan päästä auto pysähtyi oikean paikan kohdalle,  ja hyppäsimme pois, eikä poliiseille kelvannut edes raha kiitokseksi. 

Itse myyjäisissä oli todella hämmentävää olla, koska en tosiaan muista koska olisin viimeksi nähnyt niin paljon valkonaamoja kerralla! Aikamme kierreltyämme menimme pizzalle (!!) ja sen jälkeen muut lähtivät maasai-kadulle shoppailemaan, ja itse jäin Neema Craftin sohvalle nukkumaan, koska olin ollut koko päivän vähän kipeä ja nukkunut edellisen yön tosi huonosti koska oli niin huono olo. Jenni jäi onneksi pitämään minulle seuraa siihen sohvalle!

Illalla sitten palasimme takaisin Ilembulan kotiin, ja Anni ja Maria tulivat tosiaan myös Ilembulaan muutamaksi yöksi, lähinnä suihkun, saunan ja ruuan perässä, ja seuraavat neljä päivää sitten tosiaan saunottiin, istuttiin iltaa, käveltiin savannilla, hoidettiin orpolapsia (joita on muuten kaksi lisää, tästä kohta enemmän!) ja käytiin myös seuraamassa yhtä leikkausta, prostataektomiaa (Anni ja Maria ovat siis ensihoitaja ja sairaanhoitaja).

Maria ja Ella

Minä ja makkarapuun makkarat


Lapsi ja pienempi lapsi

Prostataektomia

Ella ja Abigail

Anni ja Maria lähtivät keskiviikkona, ja tämä loppuviikko onkin mennyt vähän omalla painollaan. Tällä hetkellä Ilembulassa on vieraina tasan minä ja Ella, ja on tosi vapauttavaa kun ei tarvitse sosialiseerata kenenkään kanssa. Ollaan nyt siis muutama päivä oltu tässä perusarjessa taas mukana, Ella sairaalalla ja minä orpolalla. Tänään Ella on ollut kipeä, joten tämä päivä on mennyt vähän makoillessa (voi kyllä, minunkin osaltani......)

No sitten niistä uusista lapsista. Meille on siis orpolaan tullut viime viikonloppuna minipienet kaksoset Bless ja Brayson, jotka ovat toki 4kk vanhoja, mutta ovat fyysisesti paljon pienempiä, koska ilmeisesti he ovat syntyneet keskosina, tai ainakin syntymäpainot ovat olleet 1,5kg ja 2kg. Lasten äidillä on sydänvika, joten hän ei voi huolehtia lapsistaan.

Ihanat pienet

Anni ja beibit

Pikku Brayson, joka jostain syystä näyttää ihan Lantinilta, joka viime keväänä kuoli orpolassa, jos joku muistaa? 


Eipä tässä muuta, aika pitkän postauksen sain kirjoitettua ihan ilman asiaakin! 

-heli




4 kommenttia:

  1. Oih pieniä,suloiset pikkuiset! <3 Arvaa tekisikö mieli tulla sinne!!

    Olihan tässä paljonkin asiaa. Kiva kun postasit!

    VastaaPoista
  2. Kyllä, on ihan pikku Lantinin näköinen. Toivottavasti jaksaa olla hieman terhakampi ja syödä kunnolla! Tosi suloiset kaksoset:) Äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On hän kuitenkin selvästi isompi , mutta pelottavaahan tässä on se, että nyt braysonillaon hengitysvaikeuksia flunssan takiak, että hän on sairaalassa!

      Poista