maanantai 18. marraskuuta 2013

Enemmän kuin tuhat sanaa

Okei, tämä on nyt tosi huono idea. Yrittää nyt näillä yhteyksillä laittaa monta kuvaa postaukseen, hah. No jaa, toivotaan että saan julkaistua, koska kuvat nyt todellakin kertovat tarpeeksi. Eihän täällä mitään ihmeempiä tapahdu joka päivä, arkea täällä vaan eletään. 

Haluan nyt edelleen painottaa, että n. 99% kuvista on Ellan ottamia, kuuten tähänkin asti ja tästä eteenpäin. Ne kuvat, missä on horisontti vinossa/väärä rajaus/huono tarkennus/jotain muuta vikaa, on todennäkösimmin mun.

Meiän kotona oli kerran siistiä, kun osa-aikakämppiksemme Lincoln tuli takaisin Njombesta. Käytiin seuraavanlainen keskustelu (vapaasti suomennettuna): "vau, onks teillä uusia huonekaluja?" "Eeeei, mamat kävi siivoomassa..."

Lauantaina opetettiin Mamoja tekemään hampurilaisia. Ellan sanoin: "ihanaa saada sellasta ruokaa missä ei oo mitään porkkanaa väärissä paikoissa".


Sunnuntaina käytiin kahden ruotsalaisen kanssa savannilla kävelemässä ja kuvailemassa.

-heli

EDIT// ha! Sain julkaistua! :D

4 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia, asunnon fiilis on aika sama kuin meidän aikaisemmassa:) Hassua on, että kuvissa kaikki ruoho on palanutta ja muutenkin on kuiva luonto. Sitä kun tottui vihreyteen:)) Terkkuja kaikille kaikilta sukulaisilta täältä Suomesta! Äiti
    P:S: ajattelimme lähettää joulupaketin, vaikkei ilmeisesti edellinen ole tullut perille:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, paitsi se viimekertanen on kivempi, mutta tästäkin on tullut jo ihan koti :) tää on vaan isompi ja kolkompi, ja katto romahtamispisteessä mut hakuna matata,mutta joo, arvaa oliko vaikea löytää sitä savannipolkua kun ei ollut enää peltoja eikä edes jokea :D terkkuja takasin!

      Poista
  2. ihania kuvia en kestä !!
    ( koska kuvat kertoo kaiken )

    VastaaPoista