sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Pikapäivitys (taas)

Julkaisin eilen pitkän postauksen aiheesta "asioita joita Suomesta tulee ikävä". Kerroin että eniten ikävä on täydellistä puhtauden tunnetta ja nukkumista ilman bedbugeja ja kirppuja, ja että on minulla myös first world problems, eli kaipaan myös hyvää ruokaa, puhelimessa puhumista niin että kumpikin kuulee mitä toinen sanoo ja mahdollisuutta ostaa mitä vain milloin vain. Mutta yllätysyllätys se postaus ei koskaan näköjään julkaistunutkaan, ja tänään aamulla poistin sen luonnoksen joten no can do. Kerroin myös että asha tuli tänne eilen, ihanaa! Ja sen, että jostain syystä en saa vastattua blogin kommentteihin, mutta luen kyllä ne kaikki, ja on ihanaa että jaksatte kommentoida!

Laitan nyt kuitenkin megalyhyen minipäivityksen, koska seuraavasta nettikerrasta ei taas ole tietoa... Eli siis. Tänne ei kuulu mitään kovin ihmeellistä. Päivät vietän Lovenessin kanssa kuten yleensä, illat vauvatalolla. Love edistyy koko ajan hienosti! Torstaina menen koko päiväksi home based care- ajelulle, kerron siitä sitten sen jälkeen!

Eilen käytiin myös Lodgella syömässä ihanaa ruokaa, oujee! Ja ihan oikeesti, jäljellä jotain kaks viikkoa Mufindissa, ja kolmen viikon päästä olen jo kotona, apua!

-heli

1 kommentti:

  1. Hyvää nimipäivää, Heli! Toivottavasti saat sen kunniaksi nauttia auringosta ja pilvistä sopivasti, paljon iloa, kun hoitelet pikku Lovea ja sitten myös maukasta ruokaa Fox Lodgella!

    VastaaPoista