keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Pieni pikapäivitys

Nyt kun kerrankin olen nopean ja toimivan netin äärellä, niin pistänpä pientä pikapäivitystä. Haluaisin kertoa teille kuvien kera mitä teimme Iringassa, koska siitä on hienoja kuvia, mutta kuvathan nyt tietenkin on kamerassa, läppäri Mufindissa ja ipadille en nyt saa niitä kuvia ilman sitä sellaista lisäosaa you know, joka myös on Muffarissa. Kerron nyt siis vain ilman kuvia, katsotaan jos saan ne lisättyä myöhemmin.

Iringassa:

Vähän shoppailtiin. Tuliaisia. Neema Craftissa, Maasai streetilla, muissa pikku krääsäkaupoissa. Ja ruokaa kaupasta.

Ahdisti. Valkonaamojen määrä, autojen määrä (no Mufindissa on jotain kolme autoa:D) ,turismi. Mahdollisuus ostaa turistikrääsää. Maasaikadun tietynlainen turisteille suunnattu epäaitous, vaikka maasait ovat ihan oikeita, tavarat käsityötä. Vaikka eihän iringa ole lähelläkään mitään oikeaa turistikohdetta...

Syötiin. Oikeaa ruokaa. Intialaista, kreikkalaista, paninia... Siis söin kolme salaattia kahdessa päivässä, salaatteja on ikävä Mufindin hiilaripatojen äärellä (meillä on paljon pastaa, valkoista leipää yms..)

Juotiin. Hotellihuoneessa salaa. Ensimmäisenä iltana jaettiin viinipullo, juotiin muovipulloista leikatuista mukeista. Toisena iltana juotiin viinipurkki (no sellanen mehupurkin näkönen:D) ilman mitään laseja. Oli hieno fiilis.... 

Saatiin muutama lämmin suihku, teki muuten aika hyvää Mufindin vesikatkon ja neljän päivän suihkuttomuuden jälkeen....ja käytettiin nopeaa nettiä, joka tosin ei keskiviikkona pahemmin toiminut..

Siinä se kai sitten olikin. Mitäpä sitä pikku lomalla muuta tarvitseekaan?

1 kommentti: